25.02.2020

Структурата на ГЕРБ в Ямбол при нови 28 членове

В Ямбол се проведе среща на местните структури на ПП ГЕРБ, в която взеха участие и общинските съветници от партията. На срещата бяха приети 28 нови членове в ГЕРБ-Ямбол, чиято структура продължава да се разраства. Областният координатор Димитър Иванов обсъди с всички присъстващи в открит диалог приоритетите на партията към този момент, както на местно, така и на национално ниво. Обсъдиха се и основните задачи, които тепърва предстои да се изпълнят, като част от тях бяха представени от Юлиян Папашимов – народен представител.

В началото на месец март предстоят събрания във всички райони на града, където има обособени клубове на партията. Целта на тези срещи е обсъждане на предстоящи дейности и допълване на ръководствата по райони. Ще бъдат поставени на обсъждане и конкретни проблеми на кварталите, за които съветниците от ПП ГЕРБ биха могли да съдействат на гражданите.

Голяма част от местната структура на ПП ГЕРБ, заедно с ръководствата и членовете на Младежи ГЕРБ и Жени ГЕРБ , ще вземат участие и в шествието в Ямбол по повод 3 март. Шествието ще започне пред сградата на община Ямбол и ще завърши с полагане на венци пред паметника на загиналите за Освобождението на България.

 

< Назад