11.12.2018

Структурата на ГЕРБ в Пловдив област проведе общо събрание

Последното за годината събрание на структурата на ГЕРБ – Пловдив област проведе областният координатор Георги Мараджиев. Той събра общинските ръководители на ГЕРБ в общините в област Пловдив, както и народните представители д-р Христо Грудев и Запрян Янков и областните ръководители на Жени ГЕРБ Евелина Апостолова и Младежи ГЕРБ Владимир Пильов и направи обобщение на работата на партийната структура от момента на заемането на поста областен координатор до сега.
Мараджиев уточни, че е направил събрания във всяка една от общините, срещнал се е с представителите на структурите, чул е проблемите и се е опитал да реши най-належащите. По думите му свършена е много работа, много е постигнато, но предстои една трудна изборна година, която ще изисква максимална мобилизация и активност. Георги Мараджиев подчерта, че структурата на МГЕРБ в област Пловдив се разраства и все повече квалифицирани  и добре образовани млади хора подават молби за членство в партия ГЕРБ. „Това показва, че ГЕРБ – Пловдив област е стабилна, обединена и добре работеща организация, която печели все повече последователи“, каза и областният координатор на младежите Владимир Пильов.
„Вярвам, че бъдещето е в младите, в техния хъс, ентусиазъм и желание за промяна и разчитам, че за предстоящите избори те ще бъдат острието на партия ГЕРБ, каза Мараджиев. Той допълни, че структурите по общини трябва още от сега да започват работа с хората по места, за да ги убедят във важността на предстоящите избори през 2019г. "Кметовете на ГЕРБ, с помощта на правителството, променят българските общини към по-добро и това е видимо", бе категоричен областният координатор.

< Назад