23.04.2019

Старейшени ГЕРБ и депутатът Борис Кърчев с дарение за новия пенсионерски клуб в Казанлък

Заместник-председателят на Народното събрание Емил Христов и Йоана Йончева – Фильова, която е в листата на ГЕРБ за евродепутати, присъстваха на официалното откриване на втория пенсионерски клуб в Казанлък -  „Тракийка“. „Когато остарея искам да виждам такива млади хора като Йоана, участващи в управлението на държавата, правейки най-доброто за нея“, подчерта зам.-председателят на парламента. Той отбеляза, че всеки път, когато е в Казанлък, вижда нещо, което обединява хората, а не ги разделя. „Кметът Галина Стоянова е пример точно за това“, каза Емил Христов.

Сред официалните гости на тържеството бяха още народният представител от Казанлък в 44-то Народно събрание Борис Кърчев, депутатът в 43-то НС Нено Влайков, кметът Галина Стоянова, председателят на Общинския съвет Николай Златанов,  общински съветници, председателят на Старейшени ГЕРБ в града на розите Димитър Баяслиев. Пъстра музикална програма от пенсионерските клубове в общината зарадва всички по време на събитието.

Пенсионерският клуб „Тракийка“ обхваща възрастните хора от кв. „Васил Левски“, които до сега посещаваха единствения клуб в центъра на града. Помещението е предоставено за ползване на пенсионерите от квартала с решение на Общински съвет – Казанлък за временно и възмездно ползване. За неговия ремонт се погрижи Община Казанлък и дарители. За нуждите на клуба бяха подарени хладилник, два телевизора, климатик и кафе машина от депутата Борис Кърчев и Старейшени ГЕРБ.

 

< Назад