24.03.2017

С молебен за здраве и успех в църквата „Въведение Богородично“ завършва предизборната кампания на ГЕРБ - Русе

С молебен за здраве и успех в църквата „Света Богородица“ завършва предизборната кампания на ГЕРБ - Русе за предстоящите на 26 март парламентарни избори. На събитието тази сутрин присъстваха водачът на листата в 19-и МИР – Русе Пламен Нунев и колегите му - кандидати за народни представители.


Отец Марин благослови кандидатите за следващия парламент и им пожела да бъдат мъдри и работят в интерес на хората. Те от своя страна заявиха готовността си да надградят постигнатото от ГЕРБ, да бъдат постоянно във връзка с жителите на региона и да предлагат реални решения за техните проблеми.


„Нашата програма е писана със съзнанието, че за кратък срок българите искат да видят реални резултати и то в областите, които ги засягат в най-голяма степен – жизнен стандарт, образование, здравеопазване, национална сигурност и икономически просперитет. В същото време сме наясно, че главната задача на политиците е да работят с мисъл и за дългосрочното бъдеще. Резултатите от работата ни трябва да бъдат бързи и успешни, така че да дават надеждна перспектива на страната ни”, коментираха кандидатите за народни представители от ГЕРБ в 19-и МИР - Русе.

 

 

< Назад