16.11.2018

Ръководството на ГЕРБ – Пловдив област се срещна с актива на партията в Лъки

Областният координатор на ГЕРБ-Пловдив област Георги Мараджиев и административният секретар Павел Гуджеров се срещнаха с общинския ръководител на ГЕРБ – Лъки  Пламен Райчев и членове на структурата. На срещата присъства и областният ръководител на Жени ГЕРБ Евелина Апостолова.

В началото Пламен Райчев представи организацията, дейността й и очерта политическата ситуация в Лъки. Общината вече втори мандат се управлява от ДПС, но ГЕРБ успява да реализира своите активности без проблем и да работи с хората от населените места в общината, гарантира Райчев. „Въпреки трудната ситуация, в която се намирате, вие всички успявате да направите жива тази организация, да поддържате духа й и да работите в името на хората, за което Ви благодаря“ каза Георги Мараджиев. По думите му от резултатите на минали избори е видно, че ГЕРБ-Лъки е единна и добре мобилизирана структура и само малшанс е попречил на кандидата на ГЕРБ да стигне до балотаж на местните избори.

„Организацията е жива и има добре работеща структура на ЖГЕРБ, която с много ентусиазъм работи, като към инициативите често се присъединяват и младежите от ГЕРБ", коментира и Евелина Апостолова.

„Трябва Ви повече увереност и убеденост, че заедно можем да преобърнем резултата в Лъки", каза и Павел Гуджеров. Той допълни, че е трудно да се преодолеят стереотипите и нагласите на едно смесено население, но с повече работа с хората това е възможно.
В края на срещата Пламен Райчев благодари за вниманието към структурата и  обеща добра мобилизация на евроизборите догодина. От своя страна Георги Мараджиев изрази увереност, че единната и добре работеща структура на ГЕРБ в Лъки ще успее да подобри резултатите и ще се представи отлично и на евроизборите и на местните избори през 2019 г.

< Назад