08.04.2020

Районният кмет от ГЕРБ Костадин Димитров организира хранителна банка в пловдивския район „Тракия”

Хранителна банка в помощ на семейства, изпаднали в затруднение, заработи в район „Тракия” в Пловдив. Инициативата на кмета Костадин Димитров, който е и ръководител на структурата на ГЕРБ в района,  е под надслов „Пакет с грижа”. Тя е подкрепена от бизнеса и е насочена към намаляване на социално-икономическите щети вследствие на кризата с коронавируса. Днес първите семейства получиха хранителни, почистващи и санитарни продукти. Пакетите съдържат пиле, месни продукти, масло, консерви, плодове, зеленчуци, олио, брашно, ориз, леща, захар, макаронени изделия, кроасани, козунак, прах за  пране, сапун и други.

„Подкрепям с две ръце мерките, които взема правителството за ограничаване на COVID-19 и виждам, че те действително работят. Безкрайно съм горд с всички граждани на район „Тракия”, които се държат зряло и отговорно и ги спазват. Безкрайно съм горд и с бизнеса на „Тракия”. Въпреки ударите, които понасят в тези тежки времена, фирмите доказват, че в основата им стоят истински човеци. Благодарение на тяхната подкрепа получаваме все повече продукти и средства, за да подкрепим онези, които най-много се нуждаят – семействата, останали без доходи. Днес искам да им кажа: Не сте сами! Ние сме до вас”, заяви Костадин Димитров.

Той призова за повече информация тракийци, изпаднали в нужда, да се обадят на телефон 08888 977 86.

„Благодаря на целия екип, който дава всичко от себе си, за да достигнат продуктите до хората, които се нуждаят от тях”, сподели кметът на район „Тракия” в Пловдив Костадин Димитров и благодари на дарителите, които до този момент са дали своята подкрепа за кампанията „Пакет с грижа”.

< Назад