30.07.2019

Приемна за жителите на Велико Търново проведе народният представител Станислава Стоянова

Депутатът от ГЕРБ – Велико Търново Станислава Стоянова е съвносител на 15 законопроекта, на 8 предложения към законопроекти за второ четене, отправила е четири питания към министри. Това отчете Стоянова малко преди края на този политически сезон пред граждани, които посетиха поредната приемна, организирана от нея. Сред парламентарната дейност на Станислава Стоянова бе откроен Проектът на решение за обявяването на Велико Търново за историческа и духовна столица на България, на които съвносители са също другите двама великотърновски депутати от най-голямата група в парламента – Клавдия Ганчева и Станислав Стоянов.

От началото на този мандат, по покана на Станислава Стоянова десетки групи от региона посетиха Народното събрание. По нейна инициатива в парламента бяха организирани изложби и концерти на местни дарования.

В рамките на 44-то НС Станислава Стоянова проведе и изнесени приемни в цялата област. Народният представител и член на земеделската комисията в парламента и на комисията по образование и наука, продължи практиката си от предходния мандат да посещава жителите на най-малките населени места. През последните месеци тя организира множество приемни в селата в свищовско, полскотръмбешко, павликенско.

Последната приемна на Станислава Стоянова бе в понеделник във В. Търново, в рамките на която депутатът разговаря с жители на областния център. Поради факта, че част от поставените въпроси се оказаха в компетенциите на местната власт, на някои от срещите присъства и председателят на великотърновския Общински съвет Венцислав Спирдонов.

 

< Назад