23.10.2019

Премиерът Бойко Борисов подкрепи програмата на д-р Цветан Костадинов за Червен бряг

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Червен бряг д-р Цветан Костадинов се срещна вчера с премиера и лидер на партията Бойко Борисов.

Борисов подкрепи програмата на Костадинов, чиято основна цел е смяна на сегашния модел на управление в общината.

Ако бъде избран за кмет, доктор Цветан Костадинов гарантира прозрачност при обществените поръчки, ефективно разпределяне на бюджета, развита инфраструктура, достъпно здравеопазване, качествено образование и борба с битовата престъпност.

Цветан Костадинов се срещна и с финансовия министър Владислав Горанов, който подкрепи инвестиционната му стратегия.

С председателя на Комисията по образование в парламента Милена Дамянова пък обсъдиха идеите на Костадинов за подобряване качеството на образованието в община Червен бряг. Те са свързани с подобряване на материалната база и закупуване на нови училищни автобуси, за да има по-голяма сигурност за децата.

Д-р Цветан Костадинов разговаря и с председателя на парламентарната група на ГЕРБ Даниела Дариткова, която заяви, че Костадинов може да разчита на съдействие от страната на народните представители от партията.

На срещите с Бойко Борисов, Владислав Горанов, Милена Дамянова и Даниела Дариткова присъства и народният представител, роден в Червен бряг и избран от плевенската листа, Пламен Тачев. Той също каза, че застава зад програмата на Костадинов, която ще направи Червен бряг едно по-добро място за живеене.

 

< Назад