22.02.2018

Представители на Жени ГЕРБ – Съединение посетиха Народното събрание

Представители на Жени ГЕРБ – Съединение посетиха Народното събрание по покана на народния представител от ГЕРБ - Пловдив област Запрян Янков. Той  им показа сградата на парламента, а жените от ГЕРБ имаха възможност да наблюдават и част от работата на депутатите.

По-късно представителите на ГЕРБ-Съединение имаха среща с председателя на Народното събрание Цвета Караянчева. Тя ги запозна с работата на законодателната институция, с европредседателството и актуалните политическите теми в нашата страна и в Европа. В знак на уважение жените подариха на Караянчева ръчно изплетен шал.

След това дамите се срещнаха и с другите трима народни представители от ГЕРБ-Пловдив област ген. Константин Попов, д-р Христо Грудев и Младен Шишков. С тях поговориха за отпуснатите средства от правителството за община Съединение и възможностите за еврофинансиране на проекти. Последното финансиране бе на стойност  1 416,0 хил. лв. за преустройство на спортен салон, спортни площадки и вертикална планировка – втори етап от СУ „Христо Ботев“. Сред темите беше и необходимостта от увеличаване на пенсиите, както и професионалното обучение на младите хора. В края на срещата народните представители получиха подранил подарък – ръчно изработени от дамите мартеници.

< Назад