23.05.2019

Представители на ГЕРБ-Плевен се срещнаха с жители на с. Ясен

България е сериозен фактор на Балканите. Гарантираме успешно сигурността по външните граници. Постигнахме много по отношение на Западните Балкани по време на Българското европредседателство и успешно защитихме достойното си място в Европа. Това заяви общинският ръководител на ГЕРБ- Плевен Петя Василева по време на среща с жителите на село Ясен.

 

В нея участваха народните представители от ГЕРБ Владислав Николов и Ралица Добрева, общинският ръководител на ГЕРБ – Плевен Петя Василева и Христослав Михайлов -член на общинското ръководство на партията

 

Петя Василева подчерта, че кандидатите за евродепутати от ГЕРБ са доказали своите качествата и постигат успешни резултати, защитавайки каузата България. „Благодарение на техните усилия Европа присъства в живота на всеки един български гражданин във всяко населено място“, добави Василева.

 

Общите усилия на представителите на ГЕРБ правят България авторитет в Европа и благодарение на управлението на партията се реализират проекти, чакани над 50 години, каза народният представител Владислав Николов.

 

Регион Плевен има потенциал. Тук се произвежда качествена българска земеделска продукция, а европейските средства, които подпомагат селското стопанство дават възможност то да е модернизирано и конкурентоспособно“, добави народният представител Ралица Добрева. Тя допълни, че за да продължи България своята успешна евроинтеграция на 26 май правилният избор е номер 12 в бюлетината.

< Назад