03.11.2018

Председателят на Жени ГЕРБ Ирена Соколова: ГЕРБ е партия на истината и истинското

Ние сме най-голямата женска политическа организация. В нашата работа няма екстремизъм, противопоставяне и фалшиви новини. ПП ГЕРБ е партия на истината и истинското.  Това заяви председателят на Жени ГЕРБ Ирена Соколова по време на откриването на седмата политическа академия на Жени ГЕРБ „Национално управление и сигурност. Политика на европейска свързаност в контекста на присъединяването на Западните Балкани“. Форумът се провежда във Велинград и се организира съвместно от Жени ГЕРБ, Фондация „Конрад Аденауер“ и Сдружение „Граждани за европейско развитие на България“.

„От Жени ГЕРБ работим по всички теми и водим диалог с всички политически сили и социални групи. Внасяме добавена стойност във всички сфери“, изтъкна председателят Ирена Соколова. По думите й дамите от ГЕРБ са винаги готови да помогнат на всеки, който има нужда от разговор, партньорство или за провеждането на инициатива. „Ние сме специален партньор. Това е седмата ни академия и имаме амбицията да провеждаме такива форуми и занапред“, сподели пред дамите Соколова.

Областният координатор на ГЕРБ-Пазарджик Найден Шопов благодари на жените от ГЕРБ за тяхната активност във всички сфери на обществения живот. „На седмата академия на ЖГЕРБ ще продължим да обменяме опит и да доказваме, че ГЕРБ е най-добре организираната партия в страната и сме способни да носим отговорност за управлението на България“, посочи той.

Според Шопов вече е аксиома това, че успешните политики и модели преминават през ярко присъствие на жени в управлението. „ГЕРБ е партия, която дава широка възможност на жените да участват активно в обществения и политическия живот на страната, да бъдат на високоотговорни позиции и да вземат ключови решения за развитието на България. Смятам, че няма друга политическа сила, която да разполага с толкова висок интелектуален и експертен капацитет от представителки на нежния пол“, посочи областният координатор на ГЕРБ-Пазарджик.

 

< Назад