22.01.2017

ПП ГЕРБ ще проведе Национална среща на 22-ри януари 2017 година в град София

ПП ГЕРБ ще проведе Национална среща на 22-ри януари 2017 година /неделя/ от 08:30 часа в град София. Мероприятието ще се състои в зала "Витоша", до Парк хотел "Витоша" /ул. "Росарио" №1/. На събитието ще присъстват близо 300 души от актива на ГЕРБ - председателят на ГЕРБ и министър-председател в оставка Бойко Борисов, председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов, министри, народни представители, евродепутати, кметове и областните координатори на ГЕРБ.

По време на срещата ще бъде направен обобщен анализ на проведената онлайн анкета сред над 20 000 членове на ГЕРБ, свързана с подготовката на предстоящата предизборна кампания. Ръководството на ГЕРБ ще обсъди с присъстващите на мероприятието конкретни периметри от предизборната стратегия, както и приоритетите в управленската програма на партията.

Колеги, представители на медиите ще бъдат допускани в залата САМО след представяне на документ за самоличност и журналистическа карта. Всички журналисти трябва да са влезли в залата преди 08:15 часа.

< Назад