17.11.2018

По инициатива на Жени ГЕРБ психологът Димитрина Проданова ще проведе поредица от срещи в област Добрич

Един от най-добрите детски психолози у нас Димитрина Проданова ще гостува в област Добрич от 17 до 19 ноември. В поредица от срещи с педагози и родители в Добрич, Балчик, Каварна, Тервел и Шабла - тя ще представи книгата си „Превод от детски – Как да спасим децата от възрастните и обратно“. В срещите ще участва и илюстраторът на книгата Данчо Русчев – Джино.

Гостуването им е по инициатива на Жени ГЕРБ в област Добрич и се осъществява със съдействието на областния координатор на дамската организация Даниела Димитрова.

В отворени дискусии ще се говори за това как се постига балансът да гледаме към децата, изпълнени със симпатия и доброжелателност, но и с познание и разбиране на истинските им мечти и нужди.

„Превод от детски – Как да спасим децата от възрастните и обратно“ е книга, побрала в себе си цялата обич и разбиране към децата и възрастните, на които е способен един зрял и прекрасен детски психолог, какъвто е Димитрина Проданова.Тя е изпъстрена с примери от действителността, безценни анализи и съвети, подробно разгледани в различните етапи на порастването, любими стихове, посветени на най-вълшебната възраст - детството и още много полезна информация.

Налични бройки от книгата „Превод от детски – Как да спасим децата от възрастните и обратно“ има в офисите на ГЕРБ в Добрич, Балчик, Каварна, Тервел и Шабла, където желаещите могат да се запознаят с нея.

График на срещите:

17 ноември /събота/ 15 часа, конферентна зала на хотел „Изида”, Добрич

18 ноември /неделя/ 10,30 часа, НЧ „Васил Левски”, Балчик

18 ноември /неделя/ от 14.00 ч. в клуб "No Limit", Сити център, Каварна

19 ноември /понеделник/ 9,30 часа в конферентната зала на Исторически музей, Тервел

19 ноември /понеделник/ 13,30 часа в Художествена сбирка на НЧ "Зора 1894", Шабла

 

 

< Назад