24.03.2017

Пламен Нунев в Дряновец: Ние не обещаваме, а предлагаме реални решения

Ние не обещаваме, а предлагаме реални решения, каза днес водачът на листата кандидати за народни представители от ГЕРБ в 19-и МИР – Русе Пламен Нунев по време на заключителна предизборна среща в читалището на село Дряновец. Той бе там заедно с колегата си Светлана Ангелова, кмета на община Бяла Димитър Славов и кмета на Дряновец Тихомир Йорданов.

 

Вие виждате, че се случват нещата, когато работим заедно като един екип, добави той и изтъкна ролята, която има връзката между изпълнителната, законодателната и местната власт. При изпълнение на общи приоритети те биха решили множество местни проблеми. Така стана през последните близо 2 години от управлението на ГЕРБ с министър – председател Бойко Борисов. Резултатите са видими. Сред тях е завършеният воден проект на Бяла, новите детски, спортни площадки и кътове за отдих.

 

Какво ще ви предложат политическите опоненти, когато нямат кметове по места. Какво ще ви обещаят и изпълнят те на практика, попита г-н Нунев.

 

Не на последно място Пламен Нунев изтъкна и изграждането на високоскоростния път Русе – Бяла – Велико Търново. Негов етап е създаването на нов обход на града.

 

Благодарение на активната позиция на Пламен Нунев като народен представител почти до вас стигна рехабилитацията на пътя Бяла – Копривец. Той бе опасен за живота заради коловозите допреди няколко месеца. Това е само един пример какво постигнахме благодарение на правителството на Бойко Борисов, министър Лиляна Павлова и нашите депутати в 43-ото Народно събрание, подчерта Димитър Славов

 

Има много партии, които обещават много нереални неща, защото в момента предстоят предсрочни избори. Единственият човек, който има нещо общо с Бяла и със сигурност ще бъде отново в Народното събрание е тук пред вас и се казва Пламен Нунев. За последната година е идвал тук поне 100 пъти, за да помогне. Това показва, че е заинтересован от бъдещето на нашия град, на нашата община, категоричен бе Димитър Славов. Той призова стотиците местни жители да дадат гласа си за номер 11 в бюлетината, защото само ГЕРБ предлага реални решения за Русенска област и България.

 

 

< Назад