24.03.2017

Пламен Нунев: Повишаването доходите на българите ще стане само благодарение на стабилна и работеща икономика

Повишаването доходите на българите ще стане възможно само благодарение на стабилна и работеща икономика”, каза днес водачът на листата кандидати за народни представители от ГЕРБ в 19-и МИР – Русе Пламен Нунев.Това стана при посещение на фирма за производство на облекло в Русе.

 

Имаме програма, която в края на един четиригодишен управленски мандат ще постигне нормални доходи и качествено образование. Последното ще бъде свързано с реалните потребности на бизнеса от специалисти, добави той в разговор с ръководството на дружеството.

 

Пламен Нунев изтъкна, че ГЕРБ ще запази плоския данък. „БСП злоупотребяват с това, че, вдигайки данъка на 7000 българи, които имат доход над 10 000 лева, ще могат да осигурят пари за по-високи пенсии и заплати. Знаят, че това е лъжа, но го говорят“, подчерта той.

 

Водачът на листата заяви: „И през следващите 4 години ГЕРБ ще бъде гарант за ускореното развитие на Русе като динамичен и проспериращ регион, като добро място за живеене, работа и инвестиции!“ ГЕРБ ще работи за подобряване на условията за бизнес в региона и разкриване на нови работни места чрез привличане на екологично чисти производства. Привличане на целеви средства от държавния бюджет за подобряване на инфраструктурата във всички общини на територията на областта е основна задача за нашия регион.

 

Пламен Нунев акцентира върху положителния ефект при изграждане на пътя Русе – Бяла – Велико Търново, както и върху доизграждане на автомагистрала „Хемус“, която ще гарантира бързо икономическо развитие за Северна България и региона. Привличане на стратегически инвеститор с цел модернизацията на Летище Русе и развитието му като транспортен и логистичен център също е задача пред бъдещите народни представители от региона.

 

„Нека хората преценят коя друга партия освен ГЕРБ е представила толкова подробна предизборна програма и то защитена от експерти по време на проведените десетки тематични кръгли маси в цялата страна. Вярвам, че разумните хора ще гласуват с номер 11 в интегралната бюлетина на 26 март, защото всички ние имаме нужда от реални решения, а всичко това е доказано, че се прави единствено от ГЕРБ”, каза Пламен Нунев.

 

 

 

 

< Назад