21.03.2017

Петя Аврамова представи приоритетите на ГЕРБ пред жителите на ж.к „Младост” във Враца

Водачът на листата на ПП ГЕРБ - Враца инж. Петя Аврамова и кандидатът за народен представител Иван Иванов се срещнаха с жители на ж.к. "Младост" във Враца. Те представиха приоритетите, които си поставя  ПП ГЕРБ.

„Изграждането на четирилентов път Мездра - Ботевград е един от ангажиментите, които пое Бойко Борисов за област Враца. Това ще подпомогне привличането на инвестиции в Северозапада. В следващ мандат на ГЕРБ ще работим за изграждане на икономическа зона във Враца", каза Петя Аврамова.

Рехабилитация на второкласната и третокласната пътна мрежа на територията на област Враца, преодоляване на проблема с битовата престъпност и качествено здравеопазване са сред останалите приоритети пред кандидатите за народни представители.

Иван Иванов запозна присъстващите със ситуацията във врачанската болница и стъпките, които се предприемат за стабилизиране на финансовото й състояние.

Петя Аврамова подчерта, че правителството „Борисов 2“ е отпуснало близо 40 млн. лв. допълнителни целеви средства за реализиране на инфраструктурни проекти в областта през последните две години. В това число влизат 14 млн. лв. за ремонт на бул. „Васил Кънчов“, който се ремонтира за първи път от 30 г., 11,4 млн. лв. за цялостен ремонт на пътя Враца – Леденика, 2 млн. лв за ремонт на пътища на територията на община Враца, 5 млн. лв. за отсечката Враца – Криводол и други средства за повечето от по-малките общини в областта. Реализацията на голяма част от проектите предстои през тази година. Отпуснати са и 2 млн. лв. за ремонт на улиците във Враца.

< Назад