16.03.2017

Петя Аврамова: ПП ГЕРБ отново ще управлява България, за да гарантира нейния просперитет

Водачът на листата на ПП ГЕРБ – Враца инж. Петя Аврамова представи приоритетите на партията пред жителите на Згориград, Паволче и Челопек. На срещите присъства и кандидатът за народен представител Тодор Иванов.

„Изграждането на четирилентов път Мездра - Ботевград е един от ангажиментите, които пое Бойко Борисов за област Враца. Това ще подпомогне привличането на инвестиции в Северозапада. В следващ мандат на ГЕРБ ще работим за изграждане на икономическа зона във Враца. Такава зона има в Пловдив и там няма безработица. Друг от приоритетите на ГЕРБ е образованието. Изключително важно е засилването на връзката между образованието и бизнеса и разширяване на дуалното образование спрямо потребността на пазара”, каза Петя Аврамова.

Рехабилитация на второкласната и третокласната пътна мрежа на територията на област Враца, преодоляване на проблема с битовата престъпност и качествено здравеопазване са сред останалите приоритети.

Петя Аврамова акцентира, че програмата за управление на ГЕРБ е единствената реално изпълнима.

„ПП ГЕРБ отново ще управлява България с подкрепата на българските граждани, за да гарантира нейния просперитет. На 26 март хората ще направят информиран избор и ще подкрепят с номер 11 в бюлетината, реалните решения за просперитета на област Враца и цялата страна. Няма да позволим БСП да се върне отново на власт и да разруши държавата”, заяви Петя Аврамова.

Тодор Иванов беше категоричен, че с помощта на инвестициите, които могат да бъдат привлечени в региона много от младите хора ще се върнат да работят и живеят в област Враца.

Присъстващите на срещите обсъдиха проблемите на трите населени места, като инж. Петя Аврамова се ангажира да съдейства за тяхното решаване.

 

< Назад