19.03.2021

Петя Аврамова: Изпълних поетия към жителите на Роман ангажимент за пътя Мездра - Роман

Коалиция ГЕРБ-СДС представи кандидатите си за народни предствители в Роман. На събитието присъстваха водачът на листата Петя Аврамова и кандидатите Красен Кръстев, Малина Николова, Мирослав Аспарухов и Мирослав Комитски.

„Поех към Вас ангажимент и той е изпълнен. Пътят Мездра - Роман, който минава и през Горна Кремена, Горна Бешовица и Долна Бешовица е вече ремонтиран“, заяви Петя Аврамова. „Скоро ще бъде ремонтиран и пътя в границите на Горна Кремена, където беше подменен водопровода. В момента се полагат бордюри и веднага след като времето позволи, ще започне и асфалтирането. Проектира се и скоро ще стартира ремонта и на 13 км от граница София до Хубавене и 4 км от пътя Кунино - граница Плевен“, допълни тя.

Кандидатите за народни представители от ГЕРБ-СДС посетиха и селата Долна Бешовица, Горна Бешовица и Горна Кремена. Те разговаряха с жителите им за основни акценти от програма за управление на коалицията – повишаване на доходите на гражданите, антикризисните мерки на правителството и инвестициите в инфраструктура и образование.

В мездренските села Горна Бешовица и Горна Кремена, кандидатът от гражданската квота в листата на ГЕРБ-СДС Мирослав Аспарухов коментира, че всички средства, които община Мездра е получила с постановления на Министерски съвет в последните две години, на стойност 2,6 млн. лв, са предназначени за селата на общината – ще бъде обновен площадът в с. Зверино и ще бъдат асфалтирани улици във всички малки населени места.

 

< Назад