22.10.2019

Пенсионерите от пловдивския клуб „Надежда“ поискаха съдействие от кандидата на ГЕРБ за районен кмет Стоян Алексиев

Рози, теменужки и други видове цветя още тази есен ще разкрасят градинката до пенсионерския клуб „Надежда“ в пловдивския квартал „Гагарин“. Съдействие за това обеща кандидатът на ГЕРБ за кмет на район „Северен“ Стоян Алексиев при срещата си с възрастните хора.

Пред него те поставиха и други текущи въпроси. Като истински загрижени за своя град стопани сигнализираха, че уличното осветление пред бул. „Дунав” 192 работи до 9 часа сутринта, а това е излишен разход на ток. Наложително според тях е да се повдигне нивото и се пренареди пътеката от лявата страна на парк „Красива България“, тъй като при проливни дъждове там се събира много вода. Показаха му и два дънера близо до клуба им на ул. „Гонда вода“, които пречат и трябва да се премахнат.

Стоян Алексиев пое ангажимент да реши всички поставени проблеми и увери, че ако получи доверие за кмет на „Северен“, няма да допусне наглед дребни неща да вгорчават всекидневието на хората. Сред неотложните задачи той добави ремонт на една от стените на пенсионерския клуб и обогатяване на материалната база.

Кандидат-кметът гарантира пълната си подкрепа за всички потребности и инициативи на възрастните. На местните избори на 27 октомври ГЕРБ е с номер 43 в бюлетината.

 

< Назад