18.05.2019

Първото теглене на организираната от ГЕРБ-Ямбол томбола за ЕС ще бъде на 18 май

На 18 май, събота, в 13:00 часа в района на Интерактивния музей, разположен на открито на централния площад на ул. „Г.С.Раковски“  в Ямбол, ще бъде първото теглене на организираната от ГЕРБ-Ямбол томбола. За участие в нея гражданите имат възможността да попълнят кратка анкета с въпроси, свързани с Европейския съюз и евроизборите. Така те се включват в специална томбола с повече от 100 награди. В първото теглене ще бъдат раздадени следните награди- посещение на Европарламента по покана на евродепутат от ПП ГЕРБ, 10 посещения на Народното събрание с домакинството на народния представител д-р Юлиян Папашимов, 25 книги с художествена литература, 15 ваучера за посещение на културно-исторически обекти и  20 ваучера за посещение на културни събития.

Идеята е  да се допринесе за стимулиране на духовния и културния  живот в града. А крайната цел е да се провокира интереса на хората към евроизборите.

Второто теглене на томболата ще бъде на 24 май в 17:00 часа. В него ще участват имената на всички, които не са изтеглени в първото теглене.

 

< Назад