19.10.2019

Огнян Ценков и кандидати за общински съветници от ГЕРБ-Видин подкрепиха кандидатурата на Тихомир Цветанов за кмет на с. Кутово

Кандидатът за кмет на община Видин от ПП ГЕРБ Огнян Ценков и кандидатите за общински съветници Десислава Димитрова, Венци Пасков и Иван Цолов, както и кандидатът за кмет на с. Сланотрън Владимир Вълчов, подкрепиха кандидатурата на Тихомир Цветанов за кмет на кметство Кутово. Своето уважение към жителите на с. Кутово и подкрепата си за Тихомир Цветанов изрази и областният управител Албена Георгиева, която бе гост на срещата. „Навсякъде, където сме провеждали срещи, хората посрещат особено радушно факта, че сред кандидатите на ПП ГЕРБ има много млади хора. Тихомир Цветанов е един от тях. Вие го познавате дори по – добре от нас. Млад човек, който живее със семейството си в с. Кутово и отглежда тук своя малък син. Тихомир иска да участва в развитието на Кутово, защото има много идеи и енергия. Има и подкрепата на ПП ГЕРБ. Убеден съм, че той ще получи вашето доверие”, каза пред жителите на с. Кутово кандидатът за кмет на община Видин от ПП ГЕРБ Огнян Ценков.

„Още не съм влязъл в местната власт, а вече чух фалшиви новини за себе си. Няма да обещавам много неща. Но това, което най – напред ще обещая е, че няма да се променя. Благодаря за доверието на ПП ГЕРБ, защото е много по – лесно, когато си част от силен отбор”, каза пред своите съселяни Тихомир Цветанов. Той и кандидатите на ПП ГЕРБ получиха подкрепата на жителите на селото, участващи в срещата.

„Чухме вашия отчет. Чухме предложенията ви за бъдещето. Пожелаваме ви да довършите започнатото. Ние ще ви подкрепим, още повече, че на вашия плакат пише „Работа, работа, работа”. Знаем, че нашето момче Тихомир е човекът, който ще работи за Кутово. Той е от семейство на честни, почтени и работливи хора, които се занимават със земеделие, а българската земя е най – голямото ни богатство. Ще ви кажа нещо, което сигурно не знаете – неговият пра-прадядо Петър Николов е първият кмет на село Кутово. И когато той е бил начело на селото, е имало справедливост и обединение на жителите тук. Кутово е било и ще бъде най – красивото село в община Видин. Желаем успех на кандидата за кмет на община Видин Огнян Ценков, успех на Тихомир Цветанов и на всички кандидати на ПП ГЕРБ”, пожела възрастен жител на с. Кутово.

 

 

 

 

 

< Назад