13.12.2019

Общинският съветник от ГЕРБ-София Татяна Георгиева присъства на откриването на нова спортна площадка в „Нови Искър“

Общинският съветник от ГЕРБ-София Татяна Георгиева присъства на откриването на новоизградената спортна площадка в село Подгумер, район "Нови Искър".

Събитието бе организирано от кмета на „Нови Искър“ Даниела Райчева, а сред присъстващите бяха представителите на БАМФ, зам-кметове на района, районният координатор на ГЕРБ Светослав Тодоров и др.

„Заедно с Татяна Георгиева продължаваме програмата за изграждане на спортни площадки във всяко населено място. Предстои да бъдат изградени още три. Съвсем скоро ще бъде завършена спортната площадка и в село Негован. На съоръжението ще бъде поставена настилка и ще се довърши оградата, което ще стане при благоприятни метеорологични условия“, каза кметът на „Нови Искър“ Даниела Райчева.

„Искам специално да благодаря на човека, без когото този проект нямаше да се реализира - Татяна Георгиева - общински съветник и председател на постоянната комисия за децата, младежта и спорта към Столичен общински съвет! Благодаря за организацията на кмета на селото Валери Динчев, както и на гостите, които днес присъстваха“, добави още Райчева.

 

< Назад