09.11.2018

Общинските съветници от ГЕРБ-Стралджа организират обществено допитване за Бюджет 2019

Обществено допитване за Бюджет 2019 започва идната седмица в община Стралджа. Инициативата е на общинските съветници от ГЕРБ, които организират допитването сред населението на общината за най-важните проблеми, на които следва да се търси решение в следващия бюджет. Целта е да съберат и обобщят колкото се може повече предложения и да се чуе мнението на хората кои следва да са приоритетите на общината в следващата година.

Резултатите от допитването ще бъдат представени на кмета на общината Атанас Киров, който вече бе запознат с инициативата  и декларира подкрепата си за нея на среща с общинския съветник Росица Стоева.

За улеснение на хората, желаещи да се включат в допитването, е подготвен специален формуляр, който ще бъде раздаден предварително и може да бъде попълнен в удобно за тях време. Изготвен и предварителен график за посещение на всички населени места на общината, съгласно който съветниците ще се срещнат с местните жители, за да чуят и съберат предложенията им.

Срещите започват на 12 ноември от селата Лозенец и Атолово.  Предложения ще се събират също така в урни, разположени в читалищата, в офиса на ГЕРБ в град Стралджа, както и по електронната поща на адрес [email protected].

< Назад