28.09.2020

Общинските съветници и народните представители от ГЕРБ в Благоевградска област с приемни дни до края на септември

Общинските съветници и народните представители от ГЕРБ в Благоевградска област продължават и през този месец приемните си дни с жителите на 14-те общини в областта.

Приемните дни на

Всяка сряда от 12:00 часа до 13:00 часа жителите на община Благоевград могат да поставят свои въпроси и неразрешени казуси пред общинските съветници от ГЕРБ в областния град. Приемните ще се провеждат в офиса на партията на бул. "Св. св. Кирил и Методий" №9.

Народният представител и областен административен секретар на партията Даниела Савеклиева ще има приемен ден всеки понеделник от 11.30 ч. до 13.30 ч. в областния офис на пл. Христо Ботев” №2 /при пощата/.

На 21 септември /понеделник/ от 17.30 ч. народния представител Александър Мацурев и общинските съветници от ПП ГЕРБ организират приемна в гр. Добринище. Приемната ще се проведе в офиса на партията на "ул. Търговска 28”.

На 21 септември /понеделник/ от 17.00 ч. общинските съветници на ГЕРБ в Сандански ще се срещнат с жители на общината в офиса на ГЕРБ на ул. „Малешевска” 7.

На 28 септември /понеделник/от 18.00 часа жителите на община Сандански ще могат да поставят своите проблеми пред народния представител Георги Динев. Срещата ще се проведе в офиса на ГЕРБ на ул. „Малешевска” 7.

Общиските събетници и ръководството на ГЕРБ в Гоце Делчев организира приемен ден всеки понеделник от 16.00 ч. , в офиса на партията на ул. "Христо Ботев” 17.

За община Белица приемен ден на съветниците от ГЕРБ ще бъде проведен на 24 септември (четвъртък) от 17.30 часа в офиса на ПП ГЕРБ-Белица на ул. „Никола Вапцаров” №26.

Общинските съветници в Сатовча ще се срещнат с жители на общината на 24 септември /четвъртък/ от 14.00 часа в партийния офис на ул. „Тодор Шопов №43.

В Кресна общинските съветници ще имат приемна за жителите на общината на 29 септември /вторник/ от 18.00 часа в офиса на ГЕРБ ул. „Олимпия” №1.

 

< Назад