22.11.2016

Обръщение на председателя на Жени ГЕРБ Ирена Соколова

Скъпи Жени ГЕРБ, скъпи жени на България!


Изборите отминаха и с времето след тях отминава първоначалната емоция и драма. В състояние сме да помислим в детайли за събитията и случилото се и да оценим действията и поведението си.
Ние - Жени ГЕРБ, сме силна и голяма организация. Имаме подкрепата на лидерите на партията ни. Много хора привлякохме за наши поддръжници. Значими личности и ярки представители на обществото ни станаха наши съмишленици. Защото всички те виждат и разбират мотивите ни за работа. Споделят желанието ни за социална промяна, завладява ги ентусиазмът, който влагаме за подобряване на средата, в която живеем.
Работихме дейно и за организацията на тези избори. Създадохме общности и контакти, изпълнихме със съдържание множество инициативи.
Поздравявам ви за ангажираността към работата, за вложената по женски любов и за дързостта, с която подхождате към всяка дейност!
Много добри бяха множеството местни самостоятелни инициативи, в които всяка от вас вложи себе си!
Благодаря Ви за организираните форуми от Националната инициатива "100 жени в България", под патронажа на председателя на Народното събрание Цецка Цачева, с която представихме и подпомогнахме укрепването и развитието на женското предприемачество, демонстрирахме успешни кариери на жени, промотирахме женския дух, представихме нашата роля за поддържането на пълноценно семейство и на семейните традиции, показахме примери на добро майчинство!
Нашата организация най-много от всичко желае и търси начините за стабилизиране положението на жената, за създаването на добрия баланс между изконната женска роля да си съпруга и майка и да си успешен социален човек.
Най-голямата благодарност е за примера, който ни даде кандидатът за президент -Цецка Цачева. Тази значима, уверена, умна и успешно балансирала житейските роли жена показа на цяла България класата и достойнството на държавника, от когото имаме нужда, за да продължаваме уверени напред!


Направихме много, но и много ни предстои, момичета!
Ние и организацията ни имаме своите близки и по-далечни цели и сега още повече с любов и грижа трябва да продължим хода на развитие и укрепване на държавата ни чрез женската позитивна реализация и успех! С Бог и заедно нека продължим!

 

< Назад