25.02.2019

Областният предизборен щаб на ГЕРБ-София проведе заседание

Областният предизборен щаб на ГЕРБ-София проведе редовно заседание. На него присъстваха председателят на щаба и областен координатор на ГЕРБ-София Цветомир Паунов, зам.-председателят на СОС Николай Стойнев, народният представител Евгени Будинов, общинските съветници от ГЕРБ Ботьо Ботев, Силвия Христова, Йоанна Драгнева, Зафир Зарков, Татяна Георгиева и Михаела Иванова.

На срещата бе обсъдено провеждането на предстоящия граждански диалог в София „Европа в нашия дом“ по тема регионално развитие. Събитието от платформата ще се състои на 22 март. То ще постави акцент върху регионите, икономическия растеж и повишаването качеството на живот благодарение на европейската солидарност. Ще се покажат добрите практики в управлението на ГЕРБ, изпълнените проекти и реализираните политики, които са пряко свързани с членството на страната в ЕС. По време на форума ще бъдат обсъдени национални и местни политики в сферата на регионалното развитие.  На 18 април гражданския диалог в столицата ще бъде на тема образование.

Членовете на предизборния щаб обсъдиха събитията и дейностите, които предстои да бъдат проведени по време и преди предстоящата кампания.

 

 

< Назад