20.11.2018

Областният координатор на ГЕРБ - София област Галя Георгиева присъства на откриването на реновирана сграда в Божурище

Областният координатор на ГЕРБ – София област Галя Георгиева присъства на откриването на реновираната общинска сграда в гр. Божурище. На откриването присъстваха и народният представител от ГЕРБ  - София област Васил Цветков, общинският ръководител на ГЕРБ – Костинброд Борислав Борисов, зам. областният управител на София област Николай Николов, кметовете на Драгоман Андрей Иванов и на Костинброд Трайко Младенов, както и председателят на Общински съвет - Костинброд д-р Атанас Тенев.

Фирмата изпълнител, която обнови сградата отвън и отвътре, спечели конкурс, условието на който бе срещу отстъпено право на строеж на четири етажна жилищна сграда върху общински имот да се ремонтира общинската сграда и да се направи вертикалната планировка в имота.

Към момента в сградата се помещават различни видове дейности, които гражданите могат да ползват според нуждите си - Клуб на пенсионерите, Клуб на запасните офицери, ветерани от войните и военноинвалидите, офиси на ПП ГЕРБ и други политически сили, шивашки и фризьорски услуги, както и юридическа консултация.

 

< Назад