06.11.2018

Областният координатор на ГЕРБ-Пловдив област Георги Мараджиев се срещна със структурата на ГЕРБ в Раковски

Областният координатор на ГЕРБ-Пловдив област Георги Мараджиев се срещна със структурата на ГЕРБ в Раковски. "Вие сте в бастиона на ГЕРБ в Пловдив област. Ние, заедно с община Стамболийски, сме победителите, които извоюват само победи за ГЕРБ на изборите и това няма да се промени и занапред", бяха думите, с които общинският ръководител и кмет на Раковски Павел Гуджеров посрещна гостите на общинското събрание. Освен Мараджиев, да се видят с партийната структура дойдоха народните представители ген. Константин Попов, Младен Шишков и областните ръководители на ЖГЕРБ и МГЕРБ Евелина Апостолова и Владимир Пильов.
Гуджеров уточни, че ГЕРБ в Раковски е в местната власт още от 2007 година и това помага общината да се развива отлично, промените да се случват и младите хора да се връщат да живеят тук. По думите му той и неговият екип са изпълнили на 90% поетите по време на предизборната кампания ангажименти и това дава увереност на жителите, че живеят в просперираща община.
„Тук видимите резултати са навсякъде около нас – рехабилитират се улици, почистват се шахти, изгражда се канализация, санират се училища и детски градини, осигуряват се места за масов спорт, ремонтират се пенсионерски клубове. Горд съм, че можем да даваме община Раковски и община Стамболийски за пример, за да заразим с него и общините, които не се управляват от ГЕРБ“, каза областният координатор Георги Мараджиев. По думите му хората искат неща, които могат да се видят и да се пипнат и така добиват кураж и доверие в тези, които ги управляват. „Общините могат да се променят осезаемо, тогава, когато управлява ГЕРБ. С помощта на правителството на Бойко Борисов страната става по - добро място за живот, каза още Мараджиев.
„Очевидно община Раковски е добър пример, който може да се следва. Тук се работи в полза на гражданите и видимите резултати са факт. Добрият екип с ръководител и кмет Павел Гуджеров има добри идеи, които се реализират на 100%“, категоричен бе и ген.Константин Попов. Той подчерта, че ситуацията в страната е сложна, но въпреки това  правителството  прави много и това се вижда. По думите му общините видимо се променят и Раковски е пример за прогрес. "Това, което прави правителството на ГЕРБ и кметовете е само и единствено в интерес на хората", каза още ген.Попов. Той призова присъстващите да не се поддават на фалшивите новини, които пуска опозицията, защото нейната цел е дестабилизация на страната.
„Едни предсрочни избори ще ни върнат години назад, така че не губете време, не се отпускайте от успехите и спечелете предстоящите избори за европейски парламент“, завърши ген.Попов. Тук се намеси и Младен Шишков, който също уточни, че фалшивите новини, колкото и лековати да изглеждат, подвеждат някои хора и те им вярват. "Затова представителите на ГЕРБ трябва да са сред хората и да опровергават  очи в очи лъжливите информации, пускани от БСП. Градовете бележат ръст, младите хора вече се връщат в България, почиваме на все по-екзотични места, значи държавата просперира", каза още Шишков и призова: „не бъдете наивни, а всеки ден показвайте направеното“.
„Ентусиазмът на младите, подплатен с добро образование, ще ни доведе до успех. Имате много примери в Раковски за млади хора, влезли в управлението. Най-яркият пример е общинският ръководител и кмет Павел Гуджеров. Той и екипът му от млади и амбициозни хора ви водят в правилната посока-следвайте ги и ще имате успех", каза и ръководителят на МГЕРБ Владимир Пильов.
„Нека успехът не ни успива, да бъдем активни и да показваме малките реализирани проекти, да даваме надежда на хората и вяра, че заедно вървим в правилната посока", призова присъстващите и областният ръководител на ЖГЕРБ Евелина Апостолова.

< Назад