23.05.2019

Народният представител Светлана Ангелова: С европейските програми реално се подобрява стандартът на живот на българите

С европейските програми  реално се подобрява стандартът на живот на българите. Това става ежедневно с инвестиции в инфраструктура, с подпомагане на земеделието, малкия и среден бизнес, с привличането на чужди инвестиции, с модернизиране на образованието и здравеопазването, с опазване на околната среда, каза днес народният представител от ГЕРБ – Русе Светлана Ангелова, която се срещна с жители на село Чилнов /Община Две могили/. Там бе и кметът на Община Две могили Божидар Борисов.

Светлана Ангелова отбеляза, че колкото и далечна да изглежда Европа, тя на практика е във всеки български дом, село, град, община.  По думите и много от проблемите могат да намерят решения през членството ни в Европейския съюз и изтъкна факта, че Европа помага на българските земеделски производители.

Няма дом в България, където поне един член от семейството да не е чужбина. За да върнем хората по родните им места трябва да им гарантираме работа и добри доходи, а това ще стане само с висок икономически растеж и добра инфраструктура. Да постигнем това имаме нужда от парите от ЕС, защото  средствата по общините стигат дори за най-малките местни проекти. Като член на Съюза можем да дадем тласък на изостаналите региони в България, през Европа можем да опитаме да задържим чрез по-добър живот младите българи в страната и тук да намерят своята реализация и да създадат семейство, коментира депутатът от ГЕРБ.

Предстоят изключително важни избори, от които зависи бъдещето на децата ни. Затова изберете номер 12 в бюлетината, призова по време на срещата г-жа Ангелова. Важно е да дадем своя глас, защото  всички ние виждаме ползите от членството на България в ЕС и искаме пътят на страната ни да продължи в тази посока, а не назад. Затова  и хората, които ще ни представляват, трябва да бъдат тези, които ценят европейската интеграция, а не тези, които потъпкват ценностите ѝ, подчерта в заключение тя.

 

< Назад