20.05.2018

Народният представител Светлана Ангелова поздрави жителите на с. Бъзовец

 

 

Народният представител от ГЕРБ – Русе Светлана Ангелова поздрави жителите на с. Бъзовец /Община Две могили/ по повод традиционния събор на населеното място, който се провежда всяка година преди 24 май. Честването се състоя тази вечер в центъра на селото.

 

„Винаги, когато съм минавала оттук, съм се възхищавала на чистотата и подредеността на това село. Това показва, че сред вас има много работливи и добри хора и дано винаги да е така. Пожелавам много успехи и добри дни за Бъзовец“, каза Ангелова пред председателя на Общински съвет – Две могили Христина Ефтимова, общински съветници, Красимира Русинова – зам. – кмет на Община Две могили, кмета на кметство Бъзовец Георги Малев и местни жители.

 

Приветствие към присъстващите отправи и кметът Георги Малев, който ги призова в единство да запазят традициите, да задържат младите хора и полагат усилия за развитието на Бъзовец.

 

Празникът продължи с хора и песни на местни самодейци. В късните часове на нощта небето над Бъзовец бе озарено от разноцветна заря.

< Назад