31.12.2016

Народният представител Петя Аврамова и общинският председател на ГЕРБ Малина Николова бяха гости на тържеството на пенсионерски клуб „Еделвайс”

Народният представител и областен координатор на ПП ГЕРБ – Враца Петя Аврамова и общинският ръководител на партията Малина Николова бяха гости на тържеството на пенсионерски клуб „Еделвайс” по повод коледните и новогодишните празници. Петя Аврамова поздрави всички присъстващи и благодари за отправената покана.

„В тези дни, когато празнуваме и очакваме Новата 2017 година Ви пожелавам здраве, много топлина, мир и благоденствие. Желая Ви много щастливи мигове с хората, които обичате. Нека посрещнем с веселие Новата година и нека тя бъде ползотворна, изпълнена с добри дела и да донесе успех на всички в начинанията”, каза Петя Аврамова.

Общинският ръководител на ПП ГЕРБ Малина Николова пожела на всички щастлива Нова година, изпълнена със здраве мир и разбирателство.

Петя Аврамова и Малина Николова подариха кафе –машина,която да ползват членовете и гостите на пенсионерски клуб „Еделвайс”.

Всички присъстващи бяха поздравени с атрактивни изпълнения на новосформирана танцова формация, която все още не е избрала своето име. Народният представител пое ангажимент да стане кръстница на танцовия състав на тържество, което ще се проведе в началото на 2017 година.

 

< Назад