26.06.2018

Народният представител от ГЕРБ – Видин Владимир Тошев проведе приемен ден

Народният представител от ГЕРБ Владимир Тошев проведе открита приемна за граждани във Видин. В рамките на приемния ден  жители на община Видин изразиха своето притеснение, относно разпространявано в социалните мрежи твърдение, че инвазивната кардиология в МБАЛ „Света Петка”  вече не функционира. За да получат гражданите пълна и достоверна информация, Владимир Тошев проведе среща с изпълнителния директор на видинската болница д-р Цветан Василев.  Д-р Василев бе категоричен, че инвазивната кардиология в МБАЛ „Света Петка” работи, а екипът от двама лекари – специалисти е извършил днес две успешни интервенции.

Жители на област Видин запознаха народния представител с проблеми, които кметовете на малките населени места не разрешават с години. Владимир Тошев се обърна за съдействие към общинските кметове и получи уверение, че ще бъдат предприети незабавни действия по поставените от гражданите въпроси. За проблем, свързан с пътната инфраструктура, Владимир Тошев сезира областния управител Албена Георгиева. Георгиева ще постави въпроса за разглеждане на предстоящото заседание на Областната комисия по безопасност на движението по пътищата, което ще се проведе на 27 юни. Народният представител пое ангажимент, гражданите да получат своевременно информация за действията, които институциите ще предприемат по поставения въпрос.

„Приемната на народния представител е място, където хората трябва да могат свободно да поставят своите въпроси и проблеми, независимо на коя политическа партия симпатизират. Винаги полагам всички усилия в рамките на своите правомощия да отговоря на очакванията на моите съграждани от област Видин”, подчерта народният представител от ГЕРБ Владимир Тошев.

< Назад