29.01.2020

Народният представител от ГЕРБ Станислава Стоянова: „Ще продължавам да поддържам активен диалог с гражданите в региона“

Среща с десетки жители на Велико Търново и региона проведе народният представител от ГЕРБ Станислава Стоянова, в рамките на първия си приемен ден за тази година. По традиция, заедно с депутата, на разположение на гражданите бе и председателят на Великотърновския общински съвет Венцислав Спирдонов. Великотърновци потърсиха съдействие от двамата представители на властта, основно за разрешаване на въпроси от частен характер.

Сред посетителите на приемната бе и директорът на най-голямото училище в община Павликени – СУ „Бачо Киро”, която уважи приемния ден, за да изрази благодарност към Станислава Стоянова, за възможността учениците да се запознаят на живо с историята и практиката на българския парламентаризъм. В края на миналата година 40 възпитаници на павликенското училище посетиха Народното събрание по покана на великотърновския депутат Станислава Стоянова. Там децата имаха възможността да наблюдават на живо дебатите в пленарна зала и да усетят духа и атмосферата на законотворческия процес.

В знак на уважение Станислава Стоянова получи покана за тържествата по случай 100–годишнината на павликенското СУ „Бачо Киро”. „Като член на Парламентарната комисия по образование и наука се старая да поддържам добър контакт с всички образователни институции в Област Велико Търново, както и със самата образователна общност. Разбира се, добрият контакт не се изчерпва само с десетките посетителски групи от ученици и студенти, които са реализирани по моя покана. Той се изразява и в поддържане на диалог и обратна връзка при обсъждането на законопроекти, осъществяване на тематични срещи и всички дейности в подкрепа за развитието на самите институции. И през тази година ще продължа активното взаимодействие с гражданите в нашия регион, което успяхме да изградим”, коментира Станислава Стоянова.

Великотърновският народен представител заяви, че остават регулярни приемните, които организира за жителите на областта. По традиция те преминават с участието на представител на местното самоуправление, поради местния характер на голяма част от зададените въпроси. Станислава Стоянова уточни, че от началото на мандата е провела повече от 30 такива съвместни приемни във всички общини от областта, включително и в малките населени места.

< Назад