16.09.2019

Народният представител от ГЕРБ-София Евгения Алексиева награди победителите в първия футболен турнир за „Купата на кмета“ в село Кривина

Народният представител от ГЕРБ-София Евгения Алексиева награди победителите в първия футболен турнир за „Купата на кмета“ в село Кривина.

Призовете в отделните категории бяха връчени от кмета на район „Панчарево“ Димитър Сичанов.

Турнирът се провежда за първа година на новоизграденото спортно игрище в населеното място. Съоръжението бе открито през пролетта на тази година от кмета на София Йорданка Фандъкова, благодарение на усилията на общинския съветник от ГЕРБ-София Ваня Тагарева. Средствата за неговото изграждане са  отпуснати от Столична община.

„Спортното игрище в момента функционира нормално и се ползва от местното население и близките населени места. Съоръжението се използва безплатно от местните младежи, които полагат ежедневни грижи за него“, коментира кметът на Кривина Венцислав Игнатов.

Младежите от село Кривина направиха ключ за футболното игрище-подарък за един от кандидатите за кмет на София, който е изявил желание да отключи съоръжението, чийто достъп е напълно неограничен и свободен.

 

< Назад