05.08.2017

Народният представител от ГЕРБ-Пловдив област генерал Константин Попов се срещна с жителите на с. Добралък

В родопското село ген. Попов бе придружаван от областния координатор на партията Розалин Петков и областния ръководител на ЖГЕРБ – Евелина Апостолова. Гостите бяха радушно приветствани от хората в селото, които споделиха, че се чувстват поласкани от посещението. По думите им политици спират в малките населени места само по избори, но ген. Попов е спазил думата си и е дошъл да се види с жителите на Добралък и след изборите. По време на срещата беше обсъден проблемът със снабдяването на селото с дърва. По думите на живеещите в Добралък, въпреки че са дърводобивен район, хората се снабдяват с дърва на пазарни цени. Нартодният представител ги посъветва да пуснат жалба до Горското и до Областна администрация – Пловдив, за да бъде направена проверка.

Кметският наместник Владимир Димов информира присъстващите, че ВиК – Пловдив вече са подменили част от водопреносната мрежа, по която миналата година е имало 27 аварии. При предишното си идване Константин Попов и Розалин Петков обещаха съдействие по проблема, който вече е разрешен.

Димов направи предложение от името на хората от Добралък да бъде възстановено старото килийно училище, което да се използва като туристическа атракциия. Той уточни, че вече има изпратено писмо до Пловдивския митрополит Николай за установяване на собствеността на парцела. В края на срещата жителите на селото поканиха отново ген. Попов да им гостува, защото вярват, че само с подобни лични срещи се решават наболели казуси.

 

 

< Назад