27.05.2017

Народният представител от ГЕРБ направи дарение на жителите на село Еленино

Емил Христов, народен представител от ГЕРБ в 44-тото Народно събрание и общински ръководител на партията за Стара Загора, зарадва днес жителите на село Еленино с подарък – 32-инчов телевизор. Дарението бе направено на връх празника на местното читалище „Просвета“, което отбеляза своя 90-годишен юбилей.

„Това е един скромен подарък за читалището, защото разбрах, че имате нужда от него. Радвам се, че съм сред вас днес, че имам възможност да съм част от празника ви. Пожелавам ви здраве и все така да бъдем заедно, защото делението не води до нищо добро във всяко отношение“, каза Емил Христов. Той благодари на кмета на старозагорското село Съби Димов за добрата работа в полза на населеното място. „Нека и занапред да вършим ежедневните си задачи с вас така, както досега, за да бъдем в подкрепа на жителите на Еленино. Гарантирам, че групата на народните представители от ГЕРБ ще продължава да работи в интерес на всички граждани на България“, допълни Христов.

На празника по повод юбилея на читалището присъстваха още областният административен секретар на партията Кремена Мандаджиева, членовете на общинското ръководство на ГЕРБ в Стара Загора – общинският съветник и отговорник за комуникацията между администрацията и селото Милена Желева и Таньо Брайков, председател на общинския съвет в града.

< Назад