15.08.2018

Народният представител Ивелина Василева подари икона на бургаския клуб „Зорница”

Икона на Божията майка подари народният представител от ГЕРБ-Бургас Ивелина Василева на пенсионерски клуб „Зорница” в морския град. На големия християнски празник Свето Успение Богородично бургаският депутат отново бе част от тържеството на възрастните хора и уважи тяхната покана. Символичният подарък бе връчен на председателя на клуба Веселин Станев.

„Винаги се чувствам сред приятели, когато се срещам с членовете на пенсионерски клуб „Зорница“. Клубът е с дългодишна история и вече наброява близо 90 души. С повечето от тях се познавам лично, през годините неведнъж сме провеждали срещи и различни инициативи. Пожелавам иконата на Божията майка да закриля клуб „Зорница“, където всеки ден се събират хора с „младежки дух и сърца“ и ни карат да намираме винаги позитивното и доброто в живота”, сподели Василева.

Тя поздрави и двете именички сред присъстващите дами. Събитието уважиха и общински съветници от ГЕРБ. Празникът бе отбелязан със специално подготвена литературно-музикална програма и курбан за здраве.

< Назад