05.12.2017

Народният представител Христо Грудев се срещна с представители на Предприемачи ГЕРБ-Асеновград

Трябва да обърнем внимание на структурите, предстои ни важно председателство, а БСП се опитват по всякакъв начин да саботират усилията на правителството с лъжи и манипулации. Говорете с хората, обяснете им колко е важно за България това председателство и какво трябва да се направи, за да бъдем достойни за него. Това каза народният представител от ГЕРБ-Пловдив област Христо Грудев, който се срещна с членове на Предприемачи ГЕРБ-Асеновград.

Народният представител уточни, че в предизборната си кампания е обещал едно единствено нещо на жителите на общините Пловдив, Асеновград и община Родопи - пътят Пловдив - Асеновград да бъде ремонтиран, удвоен и да отговаря на всички изисквания за скоростен път.

„Както всички виждате по трасето се работи доста интензивно, дори премиерът Бойко Борисов лично направи няколко проверки на ремонтните дейности. Очакванията са, че пътят ще е готов до Нова година“, изтъкна народният представител.

В края на срещата представителите на ПГЕРБ-Асеновград подчертаха, че много осезаемо се усеща амбиция и ентусиазъм в работата на членовете на новото общинско ръководство.

< Назад