12.12.2017

Народният представител Христо Грудев се срещна с Младежи ГЕРБ – Асеновград


Народният представител от ГЕРБ-Пловдив-област Христо Грудев проведе среща с представители на Младежи ГЕРБ-Асеновград. На нея присъства общинският клубен ръководител на МГЕРБ-Асеновград Димитър Терзиев и представители на общинското ръководство. Основна тема бе предстоящото европредседателство и европейската перспектива пред Западните Балкани.

Народният представител  подчерта, че само силен лидер като Бойко Борисов би могъл да бъде гарант за стабилност на региона и това се доказва от срещите, които проведе премиерът в последните месеци. Грудев допълни, че правителството  прави всичко възможно да  бъдат намалени таксите за роуминг като изтъкна, че именно младите хора пътуват най-много и ползват тази услуга. Той допълни, че по думите на министър Московски  предстои в най-скоро време да бъде подписан Меморандум на ниво правителство за отпадане на таксите за роуминг за страните от Западните Балкани - Албания, Босна и Херцеговина, Република Македония, Сърбия и Черна гора.  "Дoĸyмeнтът щe дaдe възмoжнocт нa oпepaтopитe дa пoдпишaт cпopaзyмeния пo мeждy cи, ĸoeтo щe дoвeдe дo нaмaлявaнe нa цeнитe", обясни Христо Грудев.

По време на разговора бяха очертани и основните приоритети пред общинската структура и бъдещи  инициативи. Народният представител уточни, че приоритет на ГЕРБ е спечелването на предстоящите евроизбори, както и местните такива и трябва да се започне активна работа още сега.

< Назад