06.05.2019

Народният представител Десислава Атанасова участва в празненствата по повод 6 май в Разград

Народният представител от ГЕРБ Десислава Атанасова, общинските съветници от ГЕРБ и ръководството на партията в Разград участваха в тържествата, посветени на 6 май - Денят на храбростта и на българската армия, в областния център.

Венци и цветя пред Войнишки паметник поднесоха народният представител Десислава Атанасова, областният координатор на ГЕРБ и кмет на община Разград д-р Валентин Василев, председателят на Общински съвет – Разград Надежда Радославова, както и признателни граждани.

Честването започна с отслужване на заупокойна панихида в памет на загиналите воини, отслужена от архиерейския наместник отец Георги. Празнична реч поднесе полк.о.з. Огнян Кирилов.
В художествената програма участваха вокална група „Родна песен” към СОСЗР-Разград, млади певци от ЦПЛР-Център за работа с деца, клуб „Слово” от ЦПЛР ЦУТНТ-Разград и ДТШ „Хорце“.

Тържеството бе организирано от областния съвет на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва. Празникът завърши с кръшно хоро на площада.

Преди събитието в Разград, Десислава Атанасова беше и в Исперих, където заедно с общинските съветници от ГЕРБ тя поднесе венец пред Войнишкия паментик и се поклони пред саможертвата на героите, дали живота си за Родината.

 

 

 

 

 

< Назад