17.09.2017

Народният представител Десислава Атанасова откри учебната година в Разград, дари компютърна конфигурация в Исперих

Народният представител Десислава Атанасова, заедно с кмета на Разград д-р Валентин Василев, откриха учебната година в СУ "Христо Ботев" гр. Разград. Те пожелаха попътен вятър на всички ученици, учители и родители, приветстваха с добре дошли тези от тях, които прекрачваха прага за първа година.

По-късно тя се включи в тържествата, свързани с първия учебен ден в село Тодорово, община Исперих. Именно ОУ"Васил Левски" в Тодорово, бе спасено от закриване, благодарение на общите усилия на Атанасова, председателят на комисията по образование в НС Милена Дамянова, министъра на образованието Красимир Вълчев и омбудсмана Мая Манолова. Освен този ангажимент, поет към ръководството на учебното заведение, Десислава Атанасова изпълни и още един - тя дари компютърна конфигурация и принер, за цените на училището.

Обиколката, свързана с откриването на учебната година завърши в село Подайва, където народната представителка уважи и ръководство, ученици и учители на ОУ "Отец Паисий" в село Подайва, община Исперих.

 

 

< Назад