24.06.2014

Народните представители от ПП ГЕРБ – Монтана с изнесени приемни в община Георги Дамяново

Народните представители от ПП ГЕРБ Монтана Златко Тодоров и Петър Якимов, заедно с кмета на община Георги Дамяново Дилян Димитров, се срещнаха с жителите на общината, за да чуят проблемите им. В импровизираните приемни дойдоха хора от различни възрасти и споделиха тревогите си. Жителите на селата Георги Дамяново, Говежда и Копиловци имаха възможността да зададат въпросите си, свързани с политическата обстановка в страната. „Кога най-после правителството на Орешарски ще подаде оставка“, питаха хората.

Въпреки, че община Георги Дамяново е с най-нисък ръст на безработица в област Монтана, липсата на работни места бе посочена като основен фактор за обезлюдяването на селата. По проекти на община Георги Дамяново в село Копиловци в момента се подменят всички водопроводни тръби. Също така започна и изграждането на пречиствателна станция за отпадни води.

„Благодарим ви за оказаното доверие на 25 май 2014 г. на изборите за Европарламент. Благодарение на вашата силна подкрепа ПП ГЕРБ спечели изборите в община Георги Дамяново“. С тези думи народните представители посрещаха хората.


< Назад