17.09.2017

Народните представители от ПП ГЕРБ инж. Петя Аврамова и Красен Кръстев бяха официални гости на празника на Бяла Слатина

Народните представители от ПП ГЕРБ инж. Петя Аврамова, Красен Кръстев и Калин Василев бяха официални гости на празника на Бяла Слатина. Тържествената церемония започна с издигането на националния флаг, знамената на ЕС и общината. Кметът инж. Иво Цветков поздрави всички жители и гости на Бяла Слатина.

„Горд съм, че споделям тези празнични дни с всички Вас, защото ако уважаваме традициите и миналото ще можем да вървим към бъдещето. В Община Бяла Слатина работим упорито с една ясна визия за бъдещето и за доброто на хората тук”, каза инж. Цветков.

Народният представител връчи поздравителен адрес на кмета на общината.

„Приветствам Вас, господин Цветков и Вашия екип за ентусиазма, с който изграждате съвременния облик на община Бяла Слатина. Благодарение на усилията Ви, гражданите и гостите на града посрещат празничните дни с удовлетворение от постигнатата работата на кметския екип – чисти и асфалтирани улици и подобрена водопроводна мрежа. Това е повече от доказателство за грижата Ви на добър стопанин и стремежа към по-висок стандарт на живот.

Желая Ви здраве и благоденствие! Гордейте се със своя роден град, продължавайте да съхранявате традициите и да се грижите за тяхното популяризиране!”, се казва в поздравителния адрес.

 

 

< Назад