29.12.2018

Народните представители от ГЕРБ-Русе поздравиха пенсионерите в с. Николово по случай Коледа и Нова година

Народните представители от ГЕРБ – Русе Пламен Нунев и Андриан Райков поздравиха пенсионерите в село Николово по повод Коледа и Нова година.

„Пожелавам Ви да сте здрави, да се грижите добре за своите внуци и да ги възпитавате така, че да се изградят като достойни личности“, каза Нунев пред членовете на пенсионерския клуб в Николово.

Пламен Нунев съобщи, че още в първата седмица на януари ГЕРБ-Русе ще предостави на клуба нова печка, за може помещението да се отоплява по-ефективно през зимните месеци. Депутатът призова жителите на Николово да подкрепят Марийка Генова – кмет на населеното място, защото неведнъж тя показва, че ежедневно дава подкрепа на всички пенсионери от тази част на Община Русе. Той акцентира и върху приноса на председателя на Сдружение „Българска асоциация на пенсионерите“ – Област Русе Петинка Митева за развитието на клубовете тук.

В края на срещата Нунев увери пенсионерите от Николово, че винаги могат да разчитат както на ГЕРБ, така и на кмета на Община Русе Пламен Стоилов.

 

 

 

< Назад