19.05.2016

Найден Шопов и Гинче Караминова поздравиха жителите на Пазарджик за празника на града от трибуната на Общинския съвет

„Този  град,  израснал в равната Тракийска низина  преди близо шест века, е съкровено място, което носим в сърцата си. Тук са родени  бележити общественици, поети, художници и учени, оставили незаличим отпечатък върху развитието на модерната  българска държава. Имена, с които поколенията винаги ще се гордеят. В наши дни Пазарджик се гордее с постиженията на своите млади хора - умни, талантливи, креативни и устремени към успеха. Днес Пазарджик е град с европейско самочувствие и амбиция за динамично развитие. И хората  са все по-мотивирани да превръщат града си в модерно, но и уютно място за живот”, каза на тържественото заседание на общинския съвет Найден Шопов, който е и председател на групата на общинските съветници на ГЕРБ.

В своето приветствие общинският ръководител на ПП ГЕРБ в Пазарджик Гинче Караминова поздрави жителите на общината и пожела на местната власт да работи за разкриване на нови работни места, за да има реализация на младите хора, които се дипломират в професионалните гимназии и Висшето училище по агробизнес и развитие на регионите. Гинче Краминова предупреди общинските съветници за тежестта, която имат техните решения взетри сега, върху бъдещото развитие на Пазарджик и общината, както и за голямата отговорност, която всички те носят пред своите избиратели. Тя ги призова да се обединят за да вземат разумни решения в полза на местната общност.

Тържествата по отбелязване на празника на град Пазарджик продължават като кулминацията е на 21 май-денят на равноапостолите и закрилници Свети Свети Константин и Елена. От 11 часа на площад Константин Величков ще бъде издигнат националния флаг.

 

< Назад