20.09.2018

Националният изпълнителен съвет на Предприемачи ГЕРБ проведе заседание в София

В присъствието на административния секретар на ГЕРБ и областен координатор на ГЕРБ - София Цветомир Паунов, Националният изпълнителен съвет на Предприемачи ГЕРБ проведе свое заседание. На него ръководството на структурата начерта план за бъдещите си дейности. На срещата присъстваха още председателят на ПГЕРБ Валя Чилова, организационният секретар на структурата Зафир Зарков, както и членовете на УС Антон Иванов, Иван Иванов, Иван Вичков, Николай Янев, както и асистентът на международния секретар на ПГЕРБ и евродепутат Ева Майдел - Нено Ненов.

Предвижда се до края на 2018 година бизнес структурата на ГЕРБ да проведе своята III-та Национална конференция, на която ще присъстват представители от цялата страна. Освен това ръководството взе решение и за провеждането на още две важни събития, а именно Регионална кръгла маса в гр. София и регионална конференция в гр. Стара Загора, темите за които се очаква да бъдат обявени до дни.

За предстоящата 2019 година бе взето решение за провеждане на шест регионални конференции в различни градове в страната, като целта е по този начин да се даде възможност на максимално голям процент предприемачи да се включат. Темите на всяка една от конференциите ще бъде съобразена със спецификата на региона и интересите на предприемачите. Осен това ще се организират и кръгли маси по важни теми, които също ще бъдат подбрани според интересите и важността. Предприемачи ГЕРБ ще издава и регулярен информационен бюлетин с новини, бизнес събития, важни проекти и възможности за бизнеса, които ще бъде разпространяван през мрежите.

< Назад