20.04.2015

Младежката организация на ГЕРБ в Пловдив област проведе отчетно-изборно събрание

Младежите от ПП ГЕРБ в Пловдив област проведоха отчетно-изборно събрание. Официални гости на събитието бяха Пенчо Малинов – член на Националния изпълнителен съвет на МГЕРБ  и народният представител  и областен координатор на ГЕРБ-Пловдив област Здравко Димитров. Той поздрави младите хора и подчерта, че събранията винаги са били открити и гласуванията са били честни. Той призова младежите да гласуват с разум и да бъдат отговорни в избора си на ново ръководство, защото предстоят важни избори, а младите хора винаги са били двигателят в партията.

 

Координаторът на младежите Любен Радев направи отчет на дейността на организацията през изминалия мандат. Специално място в него той отдели на събитията, които са се случили  през годините по инициатива на младежите от ГЕРБ-Пловдив област. Сред някои от споменатите инициативи е раздаването на наръчник с полезна информация за това как да пътуваме в страните от Шенгенското пространство, почистващи акции на паркове и градини, залесяване, боядисване на пейки, както и  инициативата за предотвратяване на телефонните измами, заради която във всички общини от областта младите хора раздаваха листовки с основни правила.

 

Mладежите направиха своите номинации за ново ръковдство на младежката организация.  Окончателното решение кой ще застане начело на младежите в ГЕРБ Пловдив област ще вземе Изпълнителната комисия на партията.

< Назад