03.12.2018

Младежите от ГЕРБ-София област проведоха регионален форум „ГЕРБ днес и утре”

Младежите от ГЕРБ-София област проведоха регионален форум на тема „ГЕРБ днес и утре”. На срещата присъстваха над 30 младежи от структурите на МГЕРБ и симпатизанти на партията в областта. Тя бе открита от областния ръководител на МГЕРБ-София област и народен представител Васил Цветков. Той започна своята презентация с история на партията: учредяване, ръководство и структури, кое е ляво и кое дясно в политиката, участието на партията през годините в местни, парламентарни, президентски и европейски избори.

„Вие сте членове на най – голямата и силна младежка политическа структура в България. Бъдете инициативни, бъдете сплотени, подкрепяйте благородни каузи, защото само така можем да постигнем повече”, бяха думите на Васил Цветков. Той допълни, че догодина предстоят европейски и местни избори и ако първите са важни за бъдещето на Европа и Европейския съюз, то местните са от значение за просперитета на отделните региони.

На свой ред организационният секретар на МГЕРБ-София област Виктория Владимирова подробно запозна младежите със състава и работата на кабинета „Борисов  3”.

Успехите на Българското председателство на съвета на ЕС, както и представителите на ГЕРБ в ЕП и ЕК и акценти от външната политика на партията - бяха представени от Михаела Аргирова - член на областното ръководство на МГЕРБ.

Нели Димитрова от МГЕРБ-Годеч и д-р Антонио Тенев от младежката структура в Костинброд пък запознаха присъстващите симпатизанти със структурата и ръководството на младежката организация и провежданите инициативи на национално и областно ниво.

Срещата завърши с видеопрезентация на тема „Манипулациите в интернет пространството”. Тя бе представена от зам.-кмета на община Костинброд Александър Ненов и породи разгорещена дискусия.

 

< Назад