10.02.2019

Младежите от ГЕРБ-Годеч проведоха отчетно събрание

Младежката структура на ГЕРБ в община Годеч проведе отчетно събрание. На събитието присъстваха областният ръководител на МГЕРБ-София област и народен представител Васил Цветков, общинският ръководител на ГЕРБ в Годеч и кмет на Годеч Радослав Асенов, Виктория Владимирова – организационен секретар на МГЕРБ-София област,  Надя Сотирова - зам.-кмет на община Годеч и член на общинското ръководство на ГЕРБ-Годеч, Мария Владимирова -  председател на Общински съвет - Годеч, общинските съветници от ГЕРБ Владислав Василев, Коци Костадинов и Снежана Александрова, Михала Благоева - член на общинското ръководство на ГЕРБ-Годеч, както и младежи от структурите на ГЕРБ в Перник и Костинброд.

Младежите от Годеч представиха отчет за своята дейност през изминалата година. Целият екип на МГЕРБ-Годеч мобилизира своите усилия към инициативи, свързани с организирането и участието на културни мероприятия, както и подпомагане на деца и възрастни в неравностойно положение.

„Пожелавам през настоящата година да продължавате да бъдете сърцето на местната структура и да не спирате с добрите си инициативи". С тези думи се обърна към младежите депутатът Васил Цветков.

От своя страна кметът Радослав Асенов благодари на младежката структура за активната работа през изминалата година и им пожела да са също толкова активни и занапред.

„Чрез работата си показахме на хората, че можем да постигнем целите си, когато сме заедно", заявиха младежите и допълниха: „Ние всички сме много различни по характер и професия, но има едно нещо, което ни обединява - и това е да помогнем за развитието, както на община Годеч, така и на България!”

< Назад