20.10.2019

Мирослав Захариев, кандидат за кмет на Мездра: Ние ще донесем промяната в общината

„Смятам, че е време, някой да скочи в огъня и да извоюва така желаната от всички нас промяна. Аз и екипът от общински съветници от ГЕРБ ще бъдем промяната за Мездра. Разчитам, че ще ни подкрепите на 27 октомври, с номер 43 в бюлетините, за да започнем работата за община Мездра и село Игнатица веднага!“. Това заяви пред жителите на село Игнатица кандидатът за кмет на община Мездра от ПП ГЕРБ, подкрепен от ВМРО-БНД – Мирослав Захариев.

„През последните години проблемите на Игнатица са все така сериозни. За 20 години населението на Игнатица е намаляло с близо 300 човека. Тази статистика показва, че общината не се управлява по правилния начин. Вярвам, че с подкрепата на г-н Захариев и на кандидатите за общински съветници ще имам възможността да покажа, че притежавам силите и качествата да променя Игнатица! Подкрепете ни на 27 октомври с номер 43 в бюлетините“, каза Ивайло Радков, кандидат за кмет на село Игнатица от ПП ГЕРБ, подкрепен от ВМРО-БНД.

Някои от приоритетите за работа, които бяха посочени от Мирослав Захариев и Ивайло Радков за следващите 4 години за Игнатица са:

✓Реновиране на сградите на кметството и читалището

✓ Реконструкция на уличната мрежа в селото

✓ Изграждане на зони с безплатен достъп до интернет

✓ Насърчаване на развитието на туризма

 

 

 

 

< Назад